VOOR SCHOLEN

Op zoek naar een programma op maat?
JES Sleep Inn heeft een aanbod aan uitgewerkte programma’s voor verschillende leeftijden.

STADSKLASSEN | basisonderwijs

Een meerdaags bezoek aan Brussel biedt talloze mogelijkheden om met de klas ervaringen op te doen rond thema’s als mens en maatschappij, cultuur en interculturaliteit, media en technologie.
Maak een keuze uit één van onze 4 standaardprogramma’s en laat de leerlingen kennis maken met de klassieke bezienswaardigheden of met de minder bekende kantjes van de stad. Er kan gekozen worden voor een formule met maaltijden of een formule zonder maaltijden. Alle prijzen staan vermeld onder de rubriek prijzen.

Doelgroep: 10 – 14 jaar
Duur: 3 of 5 dagen
Aantal deelnemers: maximaal 89 (incl begeleiding)
Inclusief: overnachting, zaalhuur, activiteiten en vervoer ter plaatse
Prijs: vanaf 65 euro per persoon

Onze standaardprogramma’s

Brussels Classics

Brussels Classics is het meest klassieke programma, maar daarom zeker niet minder de moeite waard. Ontdek Brussel via klassieke trekpleisters met een educatieve waarde en niet te missen bezienswaardigheden, maar met respect voor de authenticiteit van onze hoofdstad.

BrusselArt

Met BrusselArt kies je voor een blik op Brussel vanuit artistiek oogpunt. De stad staat misschien niet meteen bekend als de kunststad bij uitstek, maar er zijn enorm veel verborgen pareltjes. Het aanbod aan musea en kunstzinnige ateliers vormt de rode draad doorheen dit programma.

Brussel actueel

Brussel actueel, dat is kennis maken met de stad en in één adem meer te weten komen over ons land en de actualiteit.  Brussel is de hoofdstad en het zenuwcentrum van ons land, daarenboven is een stad steeds in beweging. De uitgelezen plek dus om de Belgische actualiteit te beleven.

 

Beleef Brussel

We laten de typische bezienswaardigheden en activiteiten eerder links liggen. Met ons inleefprogramma leggen we de focus met aangepaste inleefateliers en activiteiten rond interculturaliteit en samenleven in verscheidenheid op de achterkant van de stad.

URBAN EXPERIENCE | secundair en hoger onderwijs

Ontdek Brussel als laboratorium van stedelijke realiteit. Een jonge dynamische stad in al zijn diversiteit en complexiteit, een ruwe bolster met een zachte pit.
Combineer je eigen programma met het aanbod van JES en boetseer zo een programma op maat van jouw groep.

Doelgroep: 17-25 jaar
Duur: 2 dagen
Aantal deelnemers: maximaal 30
Inclusief: overnachting, ontbijt, picknick zaalhuur, keuken , 2 activiteiten
Prijs: vanaf 75 euro per persoon

een greep uit ons aanbod

Contrastrijk Brussel

Ontdek Brussel als laboratorium van stedelijke realiteit. Een jonge dynamische stad in al zijn diversiteit en complexiteit, een ruwe bolster met een blanke pit. Aan de hand van good practices zoomen we in op uitdagingen en tendensen. Een kennismaking met de stad in al zijn eigenheid en diversiteit.

Stadstrophy

Kies tussen een sportieve of sportief-culturele route en ga mee op alternatieve stadsverkenning. Onderweg krijg je als groep heel wat avontuurlijke opdrachten: gebouwen beklimmen, groepsopdrachten, spannende wedstrijdjes, trappen afdalen per fiets …