VERBLIJFCENTRUM

JES Sleep Inn is het verblijfcentrum van JES, een jongerenorganisatie actief in Brussel, Antwerpen en Gent. Met haar 89 bedden, en gelegen in een oud industrieel pand tussen het historisch centrum van Brussel en Tour en Taxis, is het de ultieme uitvalsbasis voor kleine en grote groepen om stedelijkheid te ervaren.

kamers

Slapen doe je in één van onze 17 originele kamers. Van bij de start koos JES Sleep Inn bewust voor een kunstzinnige inkleding van al haar kamers en ruimtes. Hiervoor werkten we samen met verschillende beginnende kunstenaars, (kunst)scholen en allerlei lokale projecten. JES Sleep Inn beschikt over:

13 kamers voor 5 personen
1 kamer voor 4 personen

met eigen badkamer en apart toilet

2 dubbele kamers
voor 5 tot 8 personen

met afsluitbare wand, kookhoek, vergaderruimte, 2 badkamers

1 kamer voor 6 personen

 

met gemeenschappelijke douches en sanitair

zalen en keukens

Je kan ook bijkomende ruimtes huren om te vergaderen of eigen activiteiten te organiseren in huis. Klik hieronder voor meer informatie over onze zalen en keukens.

dagverhuur

Onze zalen kunnen ook gehuurd worden zonder overnachting. Dus ook voor teamvergaderingen, vormingssessies of andere groepsmomenten kan je terecht bij de JES Sleep Inn.

eetmogelijkheden

Zelf koken: zorg je graag zelf voor de maaltijden, dan huur je eenvoudig één van onze twee keukens.

Catering: je kan ook kiezen voor onze catering, die we op weekdagen ter beschikking stellen. Je kan kiezen voor een verblijf met ontbijt, half- of volpension.

  • Je maakt een keuze tussen ons kinder- of standaardontbijt.
  • Bij half-pension voorzien we naast het ontbijt ook een picknickbuffet. Jullie maken zelf je picknick en zijn klaar om de stad in te trekken.
  • Schoolgroepen kunnen in volpension verblijven: we voorzien een ontbijt, een picknick en een warme maaltijd (soep, hoofdgerecht en dessert).