Voor jeugdwerk

VOOR JEUGDWERK

JES Sleep Inn is meer dan een verblijfcentrum. Het maakt namelijk deel uit van JES, een jongerenorganisatie met heel wat activiteiten voor jongeren in de stad. Zin om de stad op een andere manier te beleven? Stel dan zelf een programma samen op maat van je groep. Of schrijf in voor ons standaardprogramma, avontuurlijk Brussel, op maat van het jeugdwerk.

Doelgroep: 16+
Duur: 2 dagen
Aantal deelnemers: max. 30
Prijs: vanaf 60 euro per persoon
Inclusief: overnachting, zaalhuur, keuken, 2 activiteiten naar keuze

Klimparcours

Maak kennis met sportklimmen en speleotechnieken in onze Brockzaal. Op de binnenplaats kan je op de Buitenbrock klauteren. Een 12 meter hoog hindernissenparcours over loopbruggetjes, touwladders, hang- en commandobruggen, evenwichtsbalken…

 

Stadsspel

JES beschikt over verschillende stadsspelen. Gebruik het als opwarmer, om kennis te maken met de omgeving of als een leuke avondactiviteit.

 

Stadstrophy

Groepsopdrachten, spannende wedstrijdjes, trappen afdalen per fiets…
Op de mountainbike wordt de stad één groot speelterrein. We gaan op alternatieve stadsverkenning langs onbekende plekjes in Brussel. Durf jij de uitdaging aan? Een topconditie is niet nodig, zin voor avontuur des te meer!

 

Eigen activiteiten

JES Sleep Inn beschikt over een uitgebreide infrastructuur die je al de ruimte biedt om je eigen programma te realiseren.