ACTIVITEITEN IN HUIS

Naast een verblijf bieden we ook betaalbare en experimentele activiteiten voor jongeren aan. Kies zelf uit een reeks activiteiten om je verblijf en het groepsgevoel te versterken onder deskundige begeleiding van JES-medewerkers.

indoor klimmen en speleobox

De Brockzaal is een avonturenzaal vol uitdagende en stimulerende opdrachten. Maak kennis met de basisbeginselen van sportklimmen en speleotechnieken of laat je samen met je groep uitdagen voor een ogenschijnlijk onmogelijke opdracht.

outdoor

Op onze binnenplaats staat een twaalf meter hoge constructie, van staal en beton, de via ferrata. Een hindernisparcours over loopbruggetjes, touwladders, hang- en commandobruggen, evenwichtsbalken …

groepsdynamica op maat

We schotelen je groep een aantal opdrachten voor. Het is aan jullie om de schijnbaar onmogelijke oefeningen tot een goed einde te brengen. Ideaal om de groepssfeer te versterken, maar tegelijk te leren hoe een groep functioneert.

Digi Walk Bxl

Op onze typische JES-manier brengen we nuance in de grootstedelijke realiteit en laten we je virtueel door de stad bewegen. Met behulp van tekst-, beeld- en geluidsmateriaal maak je kennis met Brussel door de ogen van jongeren, iets ouderen, organisaties en het beleid. Kortom een introductie in stedelijkheid die het midden houdt tussen vorming en ontdekking.