ZAALGEBRUIK

Als gast van de JES Sleep Inn kan je gebruik maken van één of meerdere van onze zalen als eetruimte, voor vormingsmomenten of om te vergaderen.
Onze grootste zalen, de balkonzaal en de distillerie, worden steeds verhuurd in combinatie met een keuken.

Hieronder alle info met betrekking tot onze zalen. Voor vragen over beschikbaarheid en mogelijkheden, aarzel niet om ons te contacteren.

balkonzaal

De Balkonzaal is een oude opslagplaats die werd omgebouwd tot een rustieke polyvalente ruimte die bestaat uit 2 verdiepingen. Op de benedenverdieping is er een toog met drankfrigo’s ter beschikking. Op het Balkon bevindt zich een kleiner lokaal, “de Bokal”, dat kan gebruikt worden als les-, vormings- of vergaderlokaal.

Ter beschikking: 85 stoelen, 10 grote tafels, 2 beamers, projectiescherm, muziekinstallatie.

distillerie

Op de derde verdieping vind je ‘de Distillerie’, een polyvalente ruimte die gebruikt kan worden als eetzaal, maar evengoed als vormings- of vergaderruimte.
Naast de grote zaal bevindt zich nog een kleiner lokaal, de Zenne, dat ingericht is als zithoek, maar dat ook kan gebruikt worden voor activiteiten met een kleinere groep.

Daarnaast bevindt zich nog “Kanaal”, een kleinere polyvalente ruimte, die apart kan verhuurd worden.

Ter beschikking: 55 stoelen,15  tafels, flipchart, muziekinstallatie.

mansarde

Op zoek naar een functionele maar aangename ruimte met alle comfort? Onze gerenoveerde zolderverdieping is door de combinatie van een keuken, eet- en leefruimte de ideale plek voor groepen tot 15 personen. De Mansarde kan gecombineerd worden met een vergaderruimte en is op die manier de ideale uitvalsbasis voor al je team- en denkdagen.

Faciliteiten: uitgeruste keuken eetruimte voor 15 personen, zithoek met bar voor 15 personen;  beamer en projectiescherm, mogelijkheid tot extra vergaderruimte voor  10 personen.

kanaal

Kanaal is een kleiner lokaal met vaste beamer en projectiescherm dat zich perfect leent voor passievere vormingen of workshops met kleinere groepen. Het lokaal kan in combinatie met de Distillerie en/of de Zenne gehuurd worden.

Ter beschikking: 25 stoelen, 8 tafels, interactieve Beamer.