Zalen

zaalgebruik

Als gast van de JES Sleep Inn kan je gebruik maken van één of meerder van onze zalen als eetruimte, voor vormingsmomenten of om te vergaderen.

Hieronder alle info met betrekking tot onze zalen. Voor vragen over beschikbaarheid en mogelijkheden, aarzel niet om ons te contacteren.

balkonzaal

De Balkonzaal is een oude opslagplaats die werd omgebouwd tot een rustieke polyvalente ruimte die bestaat uit 2 verdiepingen. Op de benedenverdieping is er een toog met drankfrigo’s ter beschikking. Op het Balkon bevindt zich een kleiner lokaal, “de Bokal” dat kan gebruikt worden als les-, vormings- of vergaderlokaal.

Ter beschikking: 100 stoelen, 15 grote tafels, 10 opklapbare banken, beamer,  scherm, 2 flipcharts, stopcontacten, 2 krijtborden.

distillerie

Op de derde verdieping vind je ‘de Distillerie’, een polyvalente ruimte die gebruikt kan worden als eetzaal, maar evengoed als vormings- of vergaderruimte. Naast de grote zaal bevinden zich 2 kleinere lokalen die gehuurd kunnen worden.

Ter beschikking: 55 stoelen,13  tafels, flipchart, 16 stopcontacten, muziekinstallatie.

kanaal en zenne

Kanaal is een kleiner lokaal met vaste beamer en projectiescherm dat zich perfect leent voor passievere vormingen of workshops met kleinere groepen. Het lokaal kan in combinatie met de Distillerie en/of de Zenne gehuurd worden.

Ter beschikking: 30 stoelen, 6 tafels, vaste beamer, projectiescherm.

De Zenne een kleiner lokaal dat in combinatie met de Distillerie en/of Kanaal gehuurd kan worden. Het lokaal is ingericht als zithoek, maar kan ook gebruikt worden voor vergaderingen, vormingen of workshops in kleinere groepen.

Ter beschikking: 20 zetels + 4 salontafels

mansarde

Op zoek naar een functionele maar aangename ruimte met alle comfort? Onze gerenoveerde zolderverdieping is door de combinatie van een keuken, eet- en leefruimte de ideale plek voor groepen tot 15 personen. De Mansarde kan gecombineerd worden met een vergaderruimte en is op die manier de ideale uitvalsbasis voor al je team- en denkdagen.

Faciliteiten: keuken met alle benodigdheden, eetruimte met 15 stoelen, leefruimte met beamer, projectiescherm, home cinema en muziekinstallatie.